fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Leuk hoor die “opstartkosten”, maar wat houden die nu precies in?

Leuk hoor die “opstartkosten”, maar wat houden die nu precies in?

Als u de beslissing heeft genomen om uw huis te gaan verkopen en zorgvuldig uw makelaar heeft uitgekozen, is het zaak dat uw woning zo mooi en duidelijk mogelijk op de markt komt. Hier komen de opstartkosten voor een makelaar om de hoek kijken. U heeft er vast wel eens van gehoord. Maar wat houden die opstartkosten nu eigenlijk precies in en waarom moet u ze betalen?

De woning verkoopklaar maken

Een woning kan niet zomaar direct in de verkoop. Een huis moet eerst “verkoopklaar” gemaakt worden. Denk hierbij aan het opruimen van uw woning, maar ook aan de styling. Hierbij kunt u natuurlijk de hulp inschakelen van LH Makelaars; wij staan u bij met raad en daad.

Kwalititatief beeldmateriaal van de woning

Dan is het zaak dat we op alle kanalen, zoals Funda en onze website, uw woning goed in beeld brengen. LH Makelaars kijkt verder en neemt voor deze expertise een hoogwaardig bedrijf in de arm: Soomedia. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de makelaardij en zal er alles aan doen om uw huis vanuit alle hoeken goed in beeld te brengen. Ze verzorgen de foto’s, 360-gradentour, trailers, high-end video’s, des gewenst (en indien mogelijk) beelden met een drone, maar ook de inmetingen volgens de NEN2580. Wat deze metingen inhoudt en waarom dit belangrijk is leest u hier.

Een pakkende tekst

Vervolgens gaan de LH Makelaars aan de slag met een pakkende tekst. Door de persoonlijke aanpak kunnen wij heel goed verwoorden wat er zo speciaal is aan uw huis. Ook onderzoeken wij de omgeving en vertellen zo goed mogelijk waarom uw huis in deze buurt hét droomhuis is dat men zoekt.

Tijd voor de lancering

Zodra alles klaar staat voor zowel Funda, onze eigen website én social media lanceren wij uw huis. Uiteraard gebeurt dit alleen na uw goedkeuring en zullen wij niets plaatsen als u daar geen toestemming voor geeft.

U laten bijstaan door een NVM Verkoopmakelaar?

U krijgt meer voor elkaar met een NVM Makelaar! Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Gerelateerde berichten

Welke rol speelt de makelaar in de overspannen woningmarkt?

In de media worden makelaars de laatste tijd beschuldigd van onheuse praktijken in de huidige,...

Lees verder

4 Manieren om uw huis duurzaam te verwarmen

Laten we eens kijken naar onze energierekening. Vaak is het verbruik van gas, voor het verwarmen...

Lees verder

Dit zijn de regels voor vrijstelling van overdrachtsbelasting

Vorig jaar schreven we al dat er plannen lagen voor een vrijstelling van de overdrachtsbelasting...

Lees verder

Word lid van de discussie