fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Gratis waardebepaling

Waardebepaling d.m.v. een marktanalyse

De afgelopen jaren blijven de huizenprijzen stijgen. De verwachting is dat dit in 2021 blijft doorzetten. Dus denkt u erover om uw woning te verkopen? Dan kan dit voor u het juiste moment zijn om te profiteren deze prijsstijging!

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als geen ander bepalen hoe uw woning in de markt ligt en wat de optimale verkoopprijs voor uw woning is.

 

Waarom marktanalyse om de waarde te bepalen?

De ideale vraagprijs voor uw woning wordt vastgesteld met een marktanalyse. Daar waar een waardebepaling niet erg uitgebreid is en bijna dagelijks een andere uitkomst kan hebben, is de marktanalyse een uitgebreid, degelijk onderzoek. De marktanalyse kijkt voor het bepalen van de woningwaarde naar vraag en aanbod in de gemeente, de staat van de woning, de straat en wijk waar de woning gelegen is en naar de prijsontwikkeling in de regio.

LH Makelaars voert een gratis marktanalyse voor u uit bij de verkoop van uw huis. De waarde en de beste verkoopprijs die uit de marktanalyse komen, worden uitgebreid onderbouwd met bevindingen uit ons onderzoek. Door onze jarenlange ervaring op de Rotterdamse huizenmarkt kunnen wij u als geen ander helpen met het bepalen van de juiste waarde en verkoopprijs van uw woning.

waardebepaling LH makelaars

 

Waardebepaling door middel van de marktanalyse

Waardebepaling

1. Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars!

Gratis Waardebepaling

2. Woningopname

Onze makelaar komt graag bij u langs om de woning te bekijken en op te nemen om tot een juiste waardebepaling te komen.

Gratis Waardebepaling

3. Waardebepaling uit de marktanalyse

U krijgt van ons een waarde-indicatie van de woning. Na de woningopname, daarbij behorende kadastrale recherche en het zoeken naar vergelijkbare woningen, geven wij advies over de vraagprijs van uw woning.

 

Hoeveel is uw woning waard?