fbpx

Ma t/m vr

van 09:00 t/m 17:30

Oostmaaslaan 105

3063 AP Rotterdam

010-4520200

info@www.lhmakelaars.nl

Vergelijk aanbiedingen

Uw huis laten taxeren gaat een stuk gemakkelijker met LH Makelaars. Wij verzorgen snel en goed een compleet taxatierapport voor u. Een taxatie is eigenlijk de waardebepaling van uw huis. Het bepalen van een waarde van een woning is interessant voor o.a. de hypotheekverstrekkers, de fiscus of bij het afsluiten van een opstalverzekering. Het gaat bij deze waardebepaling ook om de roerende goederen, zoals de vloeren of inbouwapparatuur.

Waar wordt een taxatierapport eigenlijk voor gebruikt? Meestal wordt het rapport gebruikt voor de financiering van de door u gekochte woning of voor het verhogen of oversluiten van de hypothecaire geldlening. Maar het kan ook voor andere doeleinden worden verlangd, zoals:

  • Aan- of verkoopbeslissing
  • Scheiding en deling bij een echtscheiding
  • Bij een nalatenschap (erfbelasting)
  • Fiscale jaarverslagen
  • Hypotheekaanvraag
  • Verzekeringsdoeleinden
  • Planschade
  • WOZ-bezwaar

Taxateur Rotterdam

LH Makelaars zijn beëdigd als Register Makelaars & Taxateurs. Wij zijn in staat om u snel een goed en compleet taxatierapport af te geven. Met onze jarenlange ervaring, kennis en expertise zijn wij in staat om het te taxeren object op de juiste waarde in te schatten.

NWWI Taxatierapport

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Wilt u uw huis laten taxeren? Voor meer informatie over onze tarieven, aanbiedingen en vragen, nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken. Dit kan door te bellen naar 010-4520200 of d.m.v. het contactformulier op de website.