fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Een publiciteitsplan voor de verkoop van uw woning

Een publiciteitsplan voor de verkoop van uw woning

Bij het verkopen van een woning denkt u misschien vooral aan een bord in de tuin. Maar dat is allang niet meer de enige tool die makelaars gebruiken om een woning in de verkoop aan te bieden. Er zijn verschillende, veelal online, mogelijkheden om uw woning bij zo veel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Hierdoor kunnen wij uw huis relatief snel verkopen.

Funda

De grootste huizensite op dit moment is Funda.nl. Bijna iedere huizenzoeker begint zijn of haar zoektocht daar. Daarom is dat ook de plek om uw woning op te plaatsen. Maar omdat eigenlijk iedereen dat doet, is het wél de bedoeling dat uw woning eruit springt. LH Makelaars weet als geen ander hoe ze daarvoor moeten zorgen: een uitgebreide omschrijving van het huis, kenmerken van de woning, een uitgebreide fotoreportage, een plattegrond, eventueel een mooie video en informatie over de locatie en de omgeving.

Social media

De fysieke etalage bij het makelaarskantoor en in de huis-aan-huisbladen worden steeds meer vervangen door online etalages. Eén daarvan is Funda, maar andere belangrijke online etalages zijn de verschillende sociale media. Ook LH Makelaars maakt hier gebruik van. Wij zorgen voor een mooie presentatie van uw woning op onze website en delen uw woning vervolgens op Facebook en Instagram.

Database

Wij als makelaar hebben toegang tot een database met daarin alle woningen die te koop worden aangeboden. Als uw woning te koop komt te staan, melden wij uw woning hier ook aan. Hierdoor zijn alle andere makelaars direct op de hoogte en kunnen zij kijken of de woning aansluit op de wensen van één van hun klanten die graag een woning willen kopen. Als dat er niet voor zorgt dat u uw huis snel kunt verkopen…

Kunnen wij u helpen als verkoopmakelaar?

Wij kijken verder en helpen u met het bepalen de juiste publiciteitsstrategie voor uw woning. Zodat uw woning zo snel mogelijk en zo tegen een zo goed mogelijke prijs wordt verkocht.

Gerelateerde berichten

Zo helpen wij starters op de woningmarkt als aankoopmakelaar

Een veelgemaakte fout is dat de koper van een woning verwacht dat de verkoopmakelaar ook zijn of...

Lees verder

Het verschil tussen marktwaarde, WOZ-waarde en de waardebepaling van uw makelaar

De verschillende ‘waardes’ van een woning: de marktwaarde, de WOZ-waarde en de waarde naar...

Lees verder

5 dingen die u moet weten over het inmeten van uw woning

Iemand die een woning gaat kopen, wil weten hoe groot de woning is. Daarom is het verstandig om,...

Lees verder

Word lid van de discussie