fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Over ons: maak kennis met LH Makelaars!

DÉ MAKELAAR DIE VERDER KIJKT

LH Makelaars BV is de nieuwe naam van Luning Huizinga Makelaardij. Dit is geen onbekende naam in Rotterdam en omgeving. Met ruim 55 jaar ervaring haalt u de beste kennis in huis voor het verkopen, aankopen en taxeren van uw woning. Kijk verder met LH Makelaars.

Wij brengen op persoonlijke en nauwgezette wijze kopers en verkopers van onroerende zaken bijeen. Met meerdere disciplines onder één dak zijn we uitstekend in staat om u een breed scala aan professionele diensten te verlenen. Samen met uw specifieke wensen en onze kennis van de huidige markt stellen wij een stappenplan op voor het beste resultaat.

NVM Makelaar Rotterdam

NVM MAKELAAR ROTTERDAM

Of u nu een huis wilt kopen in Kralingen, een appartement in Hillegersberg wilt kopen of op zoek bent naar een appartement in het centrum van Rotterdam, wij kunnen u helpen. Wij zijn namelijk actief in de gehele regio Rotterdam, inclusief rand gemeentes. Ook als u al een woning op het oog heeft en zeker wilt weten of u de juiste keuze maakt, doet u er verstandig aan om LH Makelaars in te schakelen. Wij kunnen u een helder en objectief advies geven, zodat er geen vervelende verrassingen achteraf komen. Samen kijken wij verder.

VERKOPEN EN TAXEREN

Wij de zijn aangewezen partner om uw huis snel te verkopen. Bespaar uzelf tijd en moeite door ons met onze kennis en ervaring op de woningmarkt in Rotterdam uw zorgen uit handen te laten nemen. Als NVM makelaar beschikken wij over een groot netwerk. Aangezien wij ook aangesloten zijn bij het NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut) kunnen wij een accurate waardebepaling van uw huis opstellen. U krijgt daardoor een helder, objectief en betrouwbaar taxatierapport.

Wilt u een huis of appartement aankopen, verkopen of laten taxeren in Rotterdam? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 010-4520200, te mailen naar info@www.lhmakelaars.nl of via het contactformulier op de website. Aan een vrijblijvende informatie afspraak zijn geen kosten verbonden.