fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Vind snel je droomhuis met LH Home Matchmaking

Een uniek en slim matchsysteem

Loop je droomhuis niet mis. Start direct met liken en swipen.

Kies voor LH Home Matchmaking

  1. Voorsprong op de woningmarkt
  2. Like, dislike of love voor de beste match
  3. Direct alle info over het huis en de leefomgeving

LH Home Matchmaking, dé stap naar jouw nieuwe woning

Verspil geen tijd meer, ontdek de geheel nieuwe manier van zoeken naar een woning. LH Home Matchmaking heeft een uniek algoritme. Wat resulteert in een matchpercentage, een overzicht van alle omgevingsinformatie en plus- en minpunten van de woning ten opzichte van jouw profiel.

Met persoonlijke notities, checklists die je per huis kunt invullen en de suggesties van je makelaar heb je alles bij de hand. Geef jouw voorkeuren en prioriteiten aan en de matchmaker doet de rest. Persoonlijke notificaties brengen je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod. Begin vandaag nog met liken, loven of disliken en vind eenvoudig en snel het huis dat bij jou past!

Aan de slag met LH Home Matchmaker

🧡   Toegang tot een persoonlijk account

🧡   Vul je woonwensen in

🧡   Zie direct jouw beste matches

🧡   Krijg notificaties van nieuwe matches

🧡   Like, love of dislike je match

🧡   Plan direct een bezichtiging in de app

🧡   De aankoopmakelaar helpt jou onderhandelen

🧡   Gefeliciteerd, je bent nieuwe huiseigenaar

1. Voorsprong op de markt; eenvoudig en snel de ideale woning

Meer overzicht, gerichtere bezichtigingen en korte lijnen om snel en efficiënt te handelen, geven jou de voorsprong op de markt die je nodig hebt.

Woningen in LH Home Matchmaking staan vaak nog sneller online dan op Funda. Met de voorkeuren en prioriteiten in je profiel wordt een passende selectie gemaakt. Je bent met notificaties altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod en kunt dankzij de match percentages de beste huizen kiezen om te bekijken. Vind eenvoudig en snel jouw ideale woning!

wensen lh home matchmaking
huiswensen lh home matchmaking2

2. Like, dislike of love voor de beste match!

De beste match met jouw nieuwe woning nog niet gevonden? Met LH Home Matchmaking vind je hem wel!

Like, love of dislike de woningen in de app en/of op de website. Zonder uit te sluiten in jouw wensen hebben deze beoordelingen direct invloed op de woningen die je te zien krijgt. Verspil geen onnodige tijd en vind snel de beste match. Gevonden? Plan direct een bezichtiging via jouw profiel.

Start direct met liken, loven, disliken of swipen in jouw persoonlijke LH Home Matchmakingprofiel.

3. Direct alle info over het huis en de leefomgeving

Op zoek naar een woning in een nieuwe buurt? Dan wil je weten waar je terecht komt!
Met LH Home Matchmaking hoef je niet te zoeken.

Voor iedere woning krijg jij een overzicht van plus- en minpunten ten opzichte van jouw profiel en de belangrijkste omgevingsfactoren als scholen, openbaar vervoer en supermarkten. Zo weet je direct hoe goed de woning en omgeving passen bij jouw wensen. Like, love of dislike tot jij de ideale match gevonden hebt!

woonomgeving lh home matchmaking

Familie Kroeze vond hun droomhuis.

“Je kunt direct al je wensen invullen en je krijgt op ieder beschikbaar huis een matchpercentage. Je kan zien wat het niet 100% maakt en meteen een bezichtiging inplannen. Juist in een overspannen markt geeft die snelheid je een voordeel en bovendien zijn de bezichtigingen veel efficiënter.”

Een anonieme klant over LH Home Matchmaking

“Ik heb echt wel het idee dat we hier nu wonen te danken hebben aan de manier van zoeken. Het heeft ons snelheid en rust gegeven, waardoor we andere kapers op de kust net voor zijn gebleven. Heel blij mee.”

Familie v.d. Oetelaar over LH Home Matchmaking

“Je ziet het woonaanbod voordat het op Funda komt en je kunt dan veel beter filteren op je zoekwensen dan dat dit via de bestaande systemen kon. Je kunt er zelfs een prioritering aan geven.”

LH Home Matchmaking – Vraag & Antwoord

Het huis zelf is uiteraard heel belangrijk. Past het bij je wensen? Heeft het voldoende kamers? Hoe is de staat van het onderhoud? Net zo goed belangrijk zijn omgevingsfactoren. Ook deze worden meegenomen in de beoordelingen van LH Home Matchmaking. Scholen, kinderopvang en openbaar vervoer, alle informatie die je nodig hebt is te vinden.

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw droomhuis te vinden. Wij begeleiden je het gehele proces. We nemen je mee in de LH Home Matchmaking, zodat we er alles uithalen wat eruit te halen valt. Door ons systeem word je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van nieuwe koopwoningen, nog voordat ze op Funda staan. Via het systeem kan je vervolgens zelf een bezichtiging inplannen. Ook wij gaan dan met je mee naar de bezichtiging om je te helpen het huis te beoordelen. Is het je droomhuis? Dan maken wij een marktanalyse over de waarde van het huis en bepalen wij samen met jou een eventueel bod.

Dé matchmaker voor het vinden van jouw ideale woning! In de app en op de website worden jouw wensen, prioriteiten en voorkeuren gekoppeld aan woningen. Op basis van de matchpercentages per woning, een overzicht van plussen en minnen en de omgevingsfactoren heb jij direct een helder beeld!

De kosten om je eigen omgeving te krijgen in LH HomeMatchmaking zijn kosteloos.
Onze begeleiding stemmen we helemaal af op jouw wensen en om het maximale uit het systeem te halen. Wij zullen je begeleiden bij bezichtigingen en doen dan al het voorbereidend werk. Denk aan de marktanalyse en de ‘gezondheid’ van het huis. We zetten onze expertise in om jou volledig te informeren, voordat je een eventueel bod uitbrengt.
Mocht je een bod uit willen brengen, dan bepalen we met jou welke service je van ons wenst en welke courtage daarbij hoort.

Love: Ideaal! Huizen in deze buurt krijgen een flink hogere match-score (+ 10%)

Like: Leuk! Huizen in deze buurt krijgen een hogere match-score (+ 5%)

Dislike: Hier wil ik niet wonen. Huizen in deze buurt scoren nooit hoger dan 50%. Je ziet ze dus niet bij ‘Huizen’ en ontvangt ze niet in je matchmail.

Vraag hier je account aan voor LH Home Matchmaking

Loop je droomhuis niet mis. Start direct met liken en swipen.
Na het achterlaten van je gegevens, maken wij een persoonlijk account voor je aan. Zo kan jij direct aan de slag.

Wij als aankoopmakelaar begeleiden je gedurende het gehele proces. Van het bezichtigen van je droomhuis tot het doen van een marktanalyse. Want wij kijken voor je verder.

LH Makelaars contact
  • Volledige naam(Vereist)