fbpx

Ma t/m vr

van 09:00 t/m 17:30

Oostmaaslaan 105

3063 AP Rotterdam

010-4520200

info@www.lhmakelaars.nl

Vergelijk aanbiedingen

U wilt uw huis verkopen. In deze tijd komen daar veel zaken bij kijken, zoals het bepalen van de juiste vraagprijs, de begeleiding tot aan de notaris en het op de juiste manier presenteren van uw huis. In plaats van deze zaken zelf uit te zoeken of allerlei internetmodules of internet makelaars te proberen, kunt u uzelf  tijd en moeite besparen door aan te kloppen bij LH Makelaars.

Met onze kennis en ervaring op de woningmarkt in regio Rotterdam nemen wij deze zorgen uit handen. LH Makelaars is een kwaliteitsmakelaar die de ontwikkelingen bijhoudt en goed op de hoogte is van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan. Zo presenteren wij uw woning op een aantrekkelijke manier op o.a. Funda, onze eigen website en uiteraard op social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wij zijn van mening dat wij met ons team transparant, efficiënt en klantvriendelijk zijn. Zo zien wij dat wij met elk samenwerkingsverband voor het zelfde doel gaan: tevreden verkopers, kopers verhuurders en huurders. Wij willen de perfecte match tot stand brengen tussen uw woning en de koper. Kijk samen met LH Makelaars verder dan ooit.

Huis snel verkopen met NVM makelaar

U heeft besloten om uw huis in Rotterdam, of in de omgeving, te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een marktconforme verkoopprijs krijgt voor uw woning. Wij kunnen u daar als NVM makelaar in Rotterdam het beste bij helpen. Wij zijn aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de Makelaardij, de NVM. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit.

LH Makelaars is aangesloten bij de NVM, vakgroep Wonen, en zijn specialisten die het gehele traject van aan- en verkoop van woningen voor u kunnen begeleiden.

Waarom LH Makelaars?

  • Al meer dan 55 jaar actief als allround Makelaarskantoor in regio Rotterdam
  • LH Makelaars kijkt verder dan u gewend bent
  • Werken met een actief, enthousiast en professioneel team aan de verkoop van uw woning.
  • Presenteren uw woning op een aantrekkelijke manier op funda.nl., eigen website, en andere woningmarkt gerichte websites naar keuze.
  • Op uw verzoek presenteren wij uw woning met meerdere 360° foto´s op Funda en onze website. Eventueel kan deze ook verwerkt worden tot een video en op YouTube gepubliceerd worden.
  • Woningzoekenden uit ons bestand krijgen automatisch een emailbericht zodra uw woning te koop staat of als er zich mutaties voordoen.
  • Op uw verzoek kunnen wij een OPEN HUIS organiseren.
  • Presenteren uw woning 24 uur per dag/7 dagen per week fullcolour A-3 formaat in onze etalage.
  • Plaatsen zelf de Te Koop borden

Voor meer informatie over onze tarieven, aanbiedingen en vragen, nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken. Dat kan eenvoudig door te bellen met 010-4520200, of d.m.v. van het contactformulier.