fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam

Veel vraag en weinig aanbod. Dat is kenmerkend voor de woningmarkt op dit moment. Voor veel mensen is het daarom lastig om in deze tijd een goede koopwoning te vinden. Vaak voldoen de woningen die beschikbaar zijn niet aan alle eisen. In het geval dat u wel de perfecte woning hebt gevonden, is iemand anders u vaak voor. Wilt u meer kans maken om het huis van uw dromen in Rotterdam te kopen? Kijk wat onze aankoopmakelaar voor u kan betekenen.

Een huis vinden en kopen in de regio Rotterdam

Bij LH Makelaars helpen wij u bij het vinden van de koopwoning die aan uw eisen voldoet. Door ons systeem wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van nieuwe koopwoningen, nog voordat ze op Funda staan.

In overleg regelen wij de snelste bezichtigingen. We hebben goed contact met collega-makelaars, waardoor er onderling gesproken kan worden over de mogelijkheden van een huis. Natuurlijk nemen wij het onderhandelingsproces van u over. Ook helpen we u met de laatste stappen bij het kopen van een huis, zoals het kritisch doorlopen van de door de verkoper opgestelde koopovereenkomst. Uw optimale woongenot is ons doel.

Huis kopen Rotterdam

Een aankoopmakelaar behartigt úw belangen

U zult vast denken, waarom heb ik een aankoopmakelaar nodig als er al een verkoopmakelaar aanwezig is die ook alles over het huis kan vertellen? Een verkoopmakelaar is er om zijn klant, de verkoper, te vertegenwoordigen. Zijn doel is om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De aankoopmakelaar is er speciaal voor u. Het is zijn bedoeling om juist aan uw wensen te denken.

Zo helpen wij u met het kopen van een huis

Afspraak maken voor huis kopen Rotterdam
1. Afspraak maken

Als eerste nodigen wij u graag uit voor een kennismaking op kantoor om alle woonwensen te bespreken.

huizenjacht aankoopmakelaar
2. Huizenjacht

Terwijl u aan het werk bent of thuis op de bank zit, zijn wij druk op zoek naar koophuizen die aan uw criteria voldoen.

Aanbod koophuizen Rotterdam
3. Aanbod huizen

Zodra er een woning is gevonden die aan uw criteria voldoet, krijgt u een mail met het aanbod, meestal nog voordat deze woning überhaupt op Funda te vinden is.

Bezichtiging met aankoopmakelaar
4. Bezichtiging

Bent u benieuwd naar de woning? Dan horen wij dit graag van u en plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging in met de aan- en verkoopmakelaar.

Onderhandelen - huis kopen Rotterdam
5. Onderhandeling

Bevalt de woning na één, twee of drie bezichtigingen dan gaan wij na uw goedkeuring direct in onderhandeling over een geschikt bod die aan uw eisen voldoet.

Ondersteuning bij huis kopen Rotterdam
6. Ondersteuning

Is de onderhandeling met een positieve uitkomst afgerond? Dan helpen wij u direct met de juiste stappen naar uw droomhuis!

Alleen ondersteuning nodig bij de onderhandeling?

Wilt u wel zelf het huis zoeken, maar wilt u voor het bieden een aankoopmakelaar met kennis en ervaring inschakelen? Ook dat kan bij ons! U kunt ons inhuren voor het totaalpakket, maar ook voor enkele losse elementen van het aankoopproces.

Wilt u een huis kopen in de regio Rotterdam?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Leonie

Benieuwd naar de mening van mensen die u voorgingen?