fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Zo helpen wij starters op de woningmarkt als aankoopmakelaar

Zo helpen wij starters op de woningmarkt als aankoopmakelaar

Een veelgemaakte fout is dat de koper van een woning verwacht dat de verkoopmakelaar ook zijn of haar belangen behartigt. Dit is niet het geval. Een verkoopmakelaar is er alleen voor de belangen van de verkoper. Als u een woning wilt kopen, zeker als starter, is het belangrijk dat u een makelaar aan uw zijde hebt die voor uw belangen opkomt. LH Makelaars staat starters op de woningmarkt graag bij als aankoopmakelaar.

No cure no pay

LH Makelaars weet als geen ander dat een huis kopen een ingewikkeld proces is. Daarom vinden wij het belangrijk om starters zo goed mogelijk te helpen in de zoektocht naar hun droomhuis. Wij kijken nét even verder en ondersteunen onze klanten in iedere stap van het aankoopproces. En mocht het onverhoopt toch niet lukken om uw droomhuis te vinden? Dan betaalt u ook niets, want wij werken als aankoopmakelaar volgens het principe no cure, no pay. Voordat we voor u aan de slag gaan, leggen we de prijsafspraken vast in een contract. Zo is voor u altijd duidelijk hoeveel en eventueel wanneer u ons moet betalen.

Persoonlijke benadering

Wij zijn een klein makelaarskantoor dat het belangrijk vindt om persoonlijke service te verlenen aan klanten. Dit betekent onder andere dat u al onze medewerkers kent en dat al onze medewerkers u als klant kennen. Ook zijn zij op de hoogte van uw woonwensen en kunt u altijd geholpen worden als u contact opneemt. Natuurlijk houden we u tijdens het gehele proces op de hoogte en ondernemen wij geen actie voordat we uw toestemming daarvoor hebben.

Lees meer over onze aankoopmakelaars voor starters

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat wij als aankoopmakelaar voor starters op de woningmarkt kunnen betekenen. We beschrijven het proces van begin tot eind, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Want u ontzorgen is ons doel.

Download onze whitepaper

Gerelateerde berichten

Dit zijn de regels voor vrijstelling van overdrachtsbelasting

Vorig jaar schreven we al dat er plannen lagen voor een vrijstelling van de overdrachtsbelasting...

Lees verder

Het verschil tussen marktwaarde, WOZ-waarde en de waardebepaling van uw makelaar

De verschillende ‘waardes’ van een woning: de marktwaarde, de WOZ-waarde en de waarde naar...

Lees verder

5 dingen die u moet weten over het inmeten van uw woning

Iemand die een woning gaat kopen, wil weten hoe groot de woning is. Daarom is het verstandig om,...

Lees verder

Word lid van de discussie