fbpx

Vergelijk aanbiedingen

Veel vraag en weinig aanbod. Zo zit de woningmarkt op dit moment in elkaar. Het is voor veel mensen daarom lastig om nu een passende koopwoning te vinden. Vaak voldoen de beschikbare woningen niet aan alle eisen. En als u dan de perfecte woning gevonden hebt, is iemand anders u vaak net voor. Wilt u uw kansen op een droomhuis vergroten? Kijk dan wat onze aankoopmakelaar voor u kan betekenen.

Uw aankoopmakelaar in de regio Rotterdam

Onze makelaars helpen u graag bij het vinden van de koopwoning die aan uw eisen voldoet. Het systeem waarmee wij werken stelt u zo snel mogelijk op de hoogte van nieuwe koopwoningen. Vaak gebeurt dit nog voordat ze op Funda staan.

We treden snel met u in overleg om een bezichtiging in te plannen. Bovendien is het contact met onze collega-makelaars goed, waardoor we onderling contact kunnen hebben over de mogelijkheden van een huis. Het onderhandelingsproces nemen wij geheel van u over. Natuurlijk helpen wij u ook bij de laatste stappen bij de aankoop van een huis, zoals het kritisch doorlopen van de door de verkoper opgestelde koopovereenkomst. Uw optimale woongenot is ons doel.

sanne

Een aankoopmakelaar behartigt úw belangen

U zult vast denken, waarom heb ik een aankoopmakelaar nodig als er al een verkoopmakelaar aanwezig is? Deze kan mij toch ook alles over de woning kan vertellen? Een verkoopmakelaar is er om de verkoper te vertegenwoordigen en zijn of haar belangen te behartigen. Het doel van deze makelaar is om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De aankoopmakelaar is er speciaal voor u. Uw belangen worden door de aankoopmakelaar behartigt, waardoor de aankoop van de woning voor u zo voordelig mogelijk uitpakt.

Zo helpen wij u met het kopen van een huis

Afspraak maken voor huis kopen Rotterdam
1. Afspraak maken

Als eerste nodigen wij u graag uit voor een kennismaking op kantoor om alle woonwensen te bespreken.

huizenjacht aankoopmakelaar
2. Huizenjacht

Terwijl u aan het werk bent of thuis op de bank zit, zijn wij druk op zoek naar koophuizen die aan uw criteria voldoen.

Aanbod koophuizen Rotterdam
3. Aanbod huizen

Zodra er een woning is gevonden die aan uw criteria voldoet, krijgt u een mail met het aanbod, meestal nog voordat deze woning überhaupt op Funda te vinden is.

Bezichtiging met aankoopmakelaar
4. Bezichtiging

Bent u benieuwd naar de woning? Dan horen wij dit graag van u en plannen wij zo snel mogelijk een bezichtiging in met de aan- en verkoopmakelaar.

Onderhandelen - huis kopen Rotterdam
5. Onderhandeling

Bevalt de woning na één, twee of drie bezichtigingen dan gaan wij na uw goedkeuring direct in onderhandeling over een geschikt bod die aan uw eisen voldoet.

Ondersteuning bij huis kopen Rotterdam
6. Ondersteuning

Is de onderhandeling met een positieve uitkomst afgerond? Dan helpen wij u direct met de juiste stappen naar uw droomhuis!

Alleen ondersteuning nodig bij de onderhandeling?

Wilt u wel zelf het huis zoeken of hebt u die al gevonden, maar wilt u voor het bieden een makelaar met kennis en ervaring inschakelen? Ook dat is mogelijk bij LH Makelaars! U kunt ons inhuren voor het totaalpakket, maar ook voor enkele losse elementen van het aankoopproces.

Wilt u een huis kopen in de regio Rotterdam?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Leonie

Benieuwd naar de mening van mensen die u voorgingen?